Liv og Helhed v Psykoterapeut Britt Lyngsø

Erfaring og uddannelse


Jeg er uddannet  Integrativ Krops- og psykoterapeut fra Tobiasskolen i 2019.

Uddannelsen var for mig en dyb og vigtig rejse personligt og fagligt og den har givet mig en personlig ballast og et videns-teoretisk og praktisk fundament for at arbejde endnu mere fokuseret og målrettet i mit arbejde. At møde og virkelig se det enkelte menneske - uanset om det er som psykoterapeut, facilitator eller medmenneske.

Ved siden af mit virke som psykoterapeut arbejder jeg på Møltrup Optagelseshjem. En stor herregård med socialøkonomiske cafeer, værksteder etc. for 120 hjemløse mænd. Her ansat som ”lygtebærer” og projektleder på div. fællesskabsfremmende og sundhedsrettede projekter.

 

Jeg kan tilbyde dig en psykoterapeut og tidligere højskolelærer der helhedsorienteret, kreativt og imødekommende har arbejdet, professionelt, med mennesker gennem de sidste snart 20 år.

Uanset om det er som Terapeut, Lærer el. Kreativ facilitator er jeg optaget af Livsudfoldelse.

Folde livet ud personligt, relationelt, fysisk, kreativt, åndeligt og filosofisk.


Registreret Psykoterapeut

Jeg er REG. psykoterapeut ved FaDP Foreningen af Danske psykoterapeuter. Dette er en beskyttet titel udenfor det offentligt støttede sundhedsvæsen og et signal om,at jeg yder kvalificeret hjælp til klienter der henvender sig til mig som psykoterapeut. FaDP har desuden indgået en aftale med Styrelsen for Patientsikkerhed.

Jeg modtager fortsat faglig og personlig sparring, efteruddannelse og går løbende i supervision.


Det siger andre om mig:

"Din gnist minder mig om vigtigheden af også at give plads til sjov, kreativitet, lethed og leg i det daglige, der i mine hænder godt kan tendere noget meget seriøst og alvorligt. Det er en frekvens, som jeg gerne vil give mere plads og jeg vil lade mig inspirere ved dit eksempel”

KollegaUddannelse


2019-20 Traume-orienteret yogauddannelse v. Lene Borresen, Silkeborg

 • Et forskningsbaseret og fokuseret arbejde på at berolige nervesystemet og øge kropsbevidstheden hos deltagerne samt udvikle ”empowerment”.

2015-19 Spirituel, Integrativ krops- og psykoterapeut, www.tobiasskolen.dk 

 • En helheds- og kropsorienteret uddannelse der omfatter en bred vifte af metoder og kropspsykologiske teorier. 

2004 Lærer fra Frederiksberg Seminarium, linjefag i idræt og billedkunst

 • Pædagogisk og didaktisk fundament.

2001 Faglærer i idræt fra Paul Petersens idrætsinstitut

 • Eksamineret i en lang række idrætsfag teoretisk, didaktisk og praktisk, fik erfaringer omkring min formidlerrolles betydning.

 

Erfaring


2020- Møltrup Optagelseshjem

 • Her har jeg siden marts 2020 været ansat i forskellige roller og arbejder her, ved siden af min praksis med hjemløse mænd. Sammen driver vi en herregård, flere store producerende værksteder og socialøkonomiske cafèer.
 • Dertil et projekt omkring den særlige ”mandesundhed”. En vej til bedre trivsel og nedbringelse af medicinindtag, gennem  sundhedsscreening, oplysning, madklubber og udemad..

2018- Oprettede privat virksomhed kaldet ”Liv og Helhed – Terapi for krop og psyke”

 • Her udbyder jeg integrativ, helhedsorienteret psykoterapi, bl.a. fokuseret arbejde med forståelse, strategier og forløsning af stress, angst og traumer.
 • Faciliterer gruppeprocesser og psykoedukation.
 • Arbejder målrettet med psykoterapi, kropsterapi, yoga og det kunstterapeutiske felt.
 • Arbejder helhedsorienteret -holistisk og systemisk i min analyse af klientens behov.
 • Er tålmodig og vedholdende i mit relationsarbejde, og opbygning af det terapeutiske rum.

 

2011-19 Højskolelærer, Højskolen Skærgården.

Højskole for voksne i alle aldre. Dette arbejde har taget udgangspunkt i elevernes ønske om øget trivsel eller hjælp til at håndtere den situation de var havnet i og har været et fokuseret arbejde med bl.a. håndtering af svære livsovergange, madmisbrug, underspisning, social angst, sorg og depression. Et fokuseret arbejde med kropsbevidsthed, stressreduktion, motivation, sundhed, og bevægelse.


Jeg har hver sommer været med i planlægning og afvikling af korte kurser, fx familiekursus med temaet ”Flow og fordybelse” og ugekurser for voksne med temaet ”Sundhed og balance” og ”Veje til varigt vægttab”.


Kontakt


Måske er det svært at genkende dig selv i nogle af de temaer jeg beskriver, måske er det svært for dig at sætte fingeren på hvilke problemer det egentlig er du står i?

Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak om et psykoterapeutisk forløb kan være noget for dig.

Alle bookinger på behandlinger foregår via mail.

 

Afbudspolitik:
Afbud ringes el. skrives på sms og er gratis til dagen før, indtil kl. 16.00.
Afbud på dagen eller ved glemt aftale betales halvt honorar.


Betaling:
Kontant, bankoverførsel el. mobilepay.